fb-head-tag-img

Vi har været på denne rejse før

three-column-icon

For Finans Danmark, integrerede vi både UNI-Login og Facebook login på deres website og optimerede quizzen til PC, mobil og tablet, så det er let tilgængeligt på tværs af alle platforme.

three-column-icon

For Hovedorganisation af Officerer i Danmark (HOD) skabte vi et website med fokus på at forbedre brugeroplevelsen for medlemmer og automatisering af support processen.

three-column-icon

For Danmarks Nationalbank, automatiserede vi email notifikationer til deres websites event kalender. Det reducerede det administrative arbejde og forbedrede tilmeldings processen.

two-column-image

Hvad er Zapier?

Zapier er et automatiserings værktøj, som lader dig skabe workflows mellem apps du bruger hver dag til at spare tid, og automatisere rutineopgaver. Du får adgang til over 1,500+ integrerede programmer.

Det kræver ingen kodning og på ingen tid kan alle lave workflows, kaldet Zaps.

two-column-image

Zapier skaber glæde!

Zapier kan automatisere mange ting for dig. Du kan gemme svar fra en Typeform formular, tilføje information fra Google Docs eller lignende program, til en ny række i Google Sheets.

De her virksomheder bruger det allerede:

  • Google.
  • MailChimp.
  • HubSpot.
  • Twitter.
  • Slack.
  • Dropbox.

og mange flere!

three-column-icon

three-column-icon Kom i gang!

Workflows kan startes fra alle apps.

three-column-icon

three-column-icon Fjern rutinen

Du løser de store vigtige problemer og de små bliver løst for dig.

three-column-icon

three-column-icon Det har aldrig været lettere

Det tager kun et øjeblik at komme fra idé til workflow.

two-column-image

Vi arbejder med alt

Hos Twentyfour arbejder vi gerne med både enkle og komplekse integrations teknologier. Intet er udelukket, så længe vi når i mål og alle er glade. Det meste af tiden udvikler vi komplekse integrationer af forretningskritiske systemer, som webshops, lagerstyring, ERP-systemer, nyhedsbreve, osv. Automatiseringsværktøjer som Zapier har stadig en særlig plads i vores hjerter.