fb-head-tag-img

Succes er ikke altid lige nemt! Hvad gør man så?

I øjeblikket oplever vi en ufattelig kundetilgang i html24 – og det er fantastisk. Desværre har det betydet store problemer for vores levering – og vi er derfor nødt til at gøre noget ved situationen med det samme. Læs med, hvis du er interesseret i status for html24 – og hvor vi er på vej hen!

De sidste par år i html24

Jeg har i starten af 2012 kørt html24 i ca. 2 år. Fra jeg startede firmaet som en lille virksomhed i min lejlighed, til i dag hvor vi holder til på Prags Boulevard i København. Det er hele vejen i gennem gået ufatteligt hurtigt.

I dag er vi 12 mennesker i firmaet og et par stykker tilknyttet til hjælp med diverse administration og små-arbejde. Vi leverer webudvikling til cirka 200 bureauer i primært Danmark, men også i udlandet. Sidste år gennemførte vi over 500 projekter – og med kæmpe succes. Det er jeg virkelig stolt af.

Begyndelsen af 2012 – kan man have for meget fart på?

Det er helt vildt spændende at følge udviklingen af html24, og jeg elsker virkelig mit arbejde. Min passion for html24 og webudvikling generelt, har dog måske betydet at jeg ikke altid har været god nok til at sige nej til projekter og kunder, som har krævet mere end vi har haft tid til. Det har betydet at vi mange gange har formået at levere fantastiske projekter på rekordtid, men i andre tilfælde har det betydet stress og kaos i vores projektledelse hos html24 – samt dårlige leveringer.

Den sidste måned har hos os været præget af virkelig hårde projekter og meget stramme deadlines. Vi har helt klart ikke været gode nok til at følge med. Vi har været overbookede med for mange opgaver, og vi har været for dårlige til at svare vores gode kunder tilbage til tiden, og i øvrigt at køre den projektledelse som vi fik skabt en rigtig god og loyal kundegruppe på i 2011.

April i html24 – nye boller på suppen

For at vise vores kunder at vi virkelig brænder for vores arbejde – og for at leve op til vores ry for kvalitet og hurtig levering, har vi tænkt os at sadle om i løbet af marts. Det betyder at vi bliver nødt til at sige nej til nogle projekter – og i øvrigt at vi må prioritere vores gode og loyale kunder – samt blive bedre til at melde klart ud omkring deadlines på primært større projekter. Vi vil simpelthen begrænse mængden af arbejde, indtil vi er klar til igen at køre full speed.

Hvad så med marts?

Allerede nu har vi hentet ekstra arbejdskraft ind i html24, og vi satser stærkt på at kunne være up to speed i løbet af 14 dage. Indtil medio/ultimo marts må det dog forventes, at vi er hårdt pressede hos html24 – og vi er derfor nødt til at sige nej til større projekter som skal leveres i denne periode.

På vegne af alle i html24 vil jeg bruge denne anledning til at sige at vi er ufatteligt stolte af alle vores kunder. Vi glæder os virkelig meget til at arbejde sammen med jer i resten af 2012 – og vi beklager at nogle få af vores kunder har oplevet langsom levering eller langsom kommunikation på det seneste. Situationen bliver bragt i orden, og vi har allerede fået nye kræfter til at hjælpe fra midten af marts.

Kontakt mig på bm@html24.dk hvis du har spørgsmål eller feedback.

Med et ønske om et fantastisk 2012 for alle vores samarbejdspartnere.
// Bo Møller