fb-head-tag-img

Studerende med interesse for økonomi, ledelse og planlægning? Kickstart din karriere hos HTML24!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vi er i kæmpe vækst og har brug for 1-2 studerende som ønsker at arbejde deltid hos HTML24 som assistent indenfor projektledelse.

Vil du gerne ha’ en karriere indenfor salg, ledelse eller koordinering? Så har vi drømmemuligheden til dig! Som assistent for vores projektledere vil du komme til at lære rigtig meget om hhv. salg, rådgivning, projektledelse, ledelse, tech, procesoptimering og koordinering. Din dagligdag hos HTML24 vil typisk bestå i at udarbejde tilbud samt at systematisere arbejdsopgaver. Du vil få et rigtig godt netværk blandt danske virksomheder og i særdeleshed Københavns digital branche.

Hvad går jobbet ud på?

Vores nye assistenter vil bl.a. arbejde med følgende:

 • Kontakt med kunder
 • Specificering af opgaver
 • Tilbudsgivning
 • Koordinering af ressourcer og medarbejdere

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for at alle leverancer leveres til tiden og med høj kvalitet. Derudover skal du sørge for at vores kunder får en fantastisk service og oplever, at vi hjælper dem videre med deres digitale udfordringer. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne.

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe projektledere med de opgaver de vurderer du kan varetage. Du vil altså blive trænet i salg, ledelse, teknologi, procesoptimering, forretningsgange, drift og økonomi. HTML24 er en særdeles veldrevet forretning med mange spændende kunder som Telia, L’oreal, Folketinget og mange flere. Disse vil du komme til at arbejde med.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør være med til at træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads. I første omgang er det dog vigtigt at du er klar på at arbejde hårdt og lære fra projektlederne hos HTML24.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode systematiseringsevner og struktur.

Vi forventer arbejdstiden vil være 10-20 timer pr. uge.

Hvad er HTML24 for noget?

Som virksomhed har HTML24 5 år på bagen, og i løbet af den periode har vi leveret fantastisk kode til mere end 300 web- og reklamebureauer samt store virksomheder. Vores primære kunder er bureauer og større IT-virksomheder – typisk i Danmark. I dag er vi knap 20 medarbejdere, freelancere og tilknyttede i virksomheden. Vi vækster fortsat.

Vi arbejder bl.a. med Dynamicweb, WordPress, Umbraco, Microsoft Dynamics Nav, C5, mobil-apps og e-conomic. Vores absolut vigtigste opgave er at levere kvalitetsløsninger på de problemer, vores kunder står overfor. Typiske eksempler på opgaver kunne være følgende:

 • Udvikling af websites til understøttelse af f.eks. en TV kampagne.
 • Udvikling af webshops eller websites – ofte med integrationer til CRM- eller bogholderisystemer.
 • Udvikling af apps til f.eks. konferencer, kampagner eller hvad en kunde ellers måtte ønske.
 • Udvikling af systemer til håndtering af interne forretningsprocesser.

Hvad forventer i så af mig?

Du læser f.eks. på en mellemlang eller lang videregående Tech/IT/økonomi-orienteret uddannelse (HA, cand.merc, Informationsvidenskab, Digital design eller lignende). Det kan også være du læser økonomi, international business eller noget andet der har givet dig indsigt i forretning, salg og ledelse. Det er ikke et krav at du er ekspert i teknologi, men det er naturligvis en fordel at du kender til de forretningsmæssige muligheder i digitale værktøjer og procesoptimering gennem digitalisering.

Som person er du engageret og skaber tillid ved den måde, du omgås andre mennesker, både over for vore kunder og indadtil i forhold til dine kolleger.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Funny you ask! Here’s why!

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en lækker telefon, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

IMG_1416
Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte Bo Møller på mail (bm@html24.dk) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne vores jobside og en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på bm@twentyfour.dk senest den 20. februar 2016.