fb-head-tag-img

Key Account Manager med ledelsesansvar og kick-ass drive!

Så søger vi en dygtig Key Account Manager med ledelsesansvar! Er det dig?

Bordfodbold ved html24

Er du vild med strategi, salg, ledelse og forretningsudvikling?

Så skal du søge job hos html24! Lige nu leder vi efter en super dygtig kollega til ledelsen i html24. Du skal arbejde med både salg og projektledelse – men din primære rolle vil være opbygning af salg til danske og skandinaviske webbureauer.

Vi forventer du har følgende kompetencer!

  • Dygtig til salg
  • Masser af kick-ass attityde og mod på opsøgende salg
  • Styr på IT projektledelse
  • Erfaring med budgetter
  • God til mennesker
  • Erfaring med ledelse
  • Forstand på forretningsstrategi
  • Interesseret i forretningsudvikling

Hvad tilbyder vi?

html24 er en super fed arbejdsplads – men det ved du jo allerede når du er havnet her. Du har vel allerede tjekket vores facebookside ud samt undersøgt vores jobside – ikke? (Hint: På jobsiden og vores facebookside kan du få et ret godt indblik i hvem vi er).

Så helt konkret – vi tilbyder en pisse fed arbejdsplads med mulighed for udvikling af din karriere! Vi har til gengæld brug for at du dedikerer dig 100% til dit job og gør det bedste for at være med til at udvikle html24.

Du vil indgå i et hold på 5 mand i ledelsen – og du vil få en vigtig rolle i html24s fremtidige udvikling. Vi forventer at du er selvstændigt tænkende og tør tage ansvar og beslutninger. Herudover er det vigtigt at du har forstand på forretningsprocesser, strategi, forhandling og ledelse. Måske har du allerede arbejdet med dette et andet sted? Måske er du bare en kick-ass nyuddannet Cand.Merc’er som ved han kan sit sh*t og derfor skal arbejde hos html24?

Hvordan ansøger man?

Send en e-mail til job@html24.dk og sørg for at linke til din LinkedIn. Vi forventer du har forbindelser på LinkedIn og vi forventer i øvrigt at du har en lang videregående uddannelse eller erfaring der supplerer en eventuel kort uddannelse.

Lad være med at spilde vores tid – så ansøg kun, hvis du er pisse dygtig og har drive og passion! Du kommer til at få en god portion ansvar, så vi vil være kræsne med hvem vi ansætter.