fb-head-tag-img

Kæmpe morgenbriefing succes – så vi kører igen 26. november

Vores kommende event fokuserer på at gøre dit digitale projekt til en succes


Twentyfour har en mission om at dele ud af sin viden, derfor går vi efter at afholde morgenbriefings en gang månedligt. Emnerne kommer til at skifte løbende, men første emne gik så godt, at vi gentager successen. Så hvis du ikke kom med til første morgenbriefing, så har du muligheden nu! 

Hvis du synes det lyder interessant og ønsker at vide mere, så læs med her!

Digitale projekter kan styrke den samlede kundeoplevelse – hvis dette er gjort korrekt. På dette seminar kan du få indsigt i tankerne og processerne bag digitale projekter, hvilke tankesæt man som virksomhed skal tænke i, og hvordan ressourcer, tid og udbytte spiller sammen, når et projekt skal i luften.

Hvad kan du forvente?

Denne morgenbriefing handler om, hvordan du bliver klædt på til at påbegynde et digitalt projekt. Du vil som deltager, få indblik i hvilke værktøjer, der kan anvendes til at klargøre hvilket behov netop jeres virksomhed har og hvordan I med fokus på jeres digitale løsning kan tydeliggøre jer på markedet. 

  • Fra tanke til udførelse af et digitalt projekt.
  • Værktøjer – hvordan skaber I et overblik over ønsket værdi, behov og udførelse.
  • Indspark fra den virkelige verden – De fleste deltagere har sikkert allerede erfaring med eksekvering af et eller flere digitale projekter i mindre eller større skala, vi snakker rundt om bordet om erfaringer disse erfaringer.

Hvornår er det?

Torsdag d. 26. november – noter det i kalenderen allerede nu!


Hvor er det?

Adresse: Strandlodsvej 44, 3., 2300 København S


Agenda

08:45 – 09:00 Ankomst, registrering og kaffe 

09:00 – 09:10 Velkomst og kort introduktion 

09:10 – 09:50 Opstartsfasen – Fra tanker til behov

Når projektet skal i gang, hvor starter man så? Vi vil her snakke om at identificere og konkretisere hvilken værdi og kundeoplevelse, I ønsker at udstråle og opnå. Dette leder os hen til en snak om tankeprocessen, ressourcerne og midlerne bagved et digitalt projekt. Hvorfor er digitale projekter overhovedet nødvendige?

09:50 Pause

10:00 – 10:45 Fra behov til udførelse – hvordan får du kortlagt den direkte vej til et succesfuldt digitalt projekt.  

Fra behov til udførelse, kræver som virksomhed, at man er afklaret med, hvad det kræver af ressourcer, når et digitalt projekt skal udvikles og eksekveres. Med indspark fra deltagere, vil vi her snakke om projekter i praksis, og hvilke tanker, værktøjskasser og ressourcer de har haft og anvendt, når de har skulle eksekvere et digitalt projekt. 

Alt i alt, vil vi gerne guide jer igennem alle de nødvendige tanker og processer, der kan være i forbindelse med digitale projekter. 

10:45 – 11:00  Afslutning og evt. spørgsmål 


Sådan tilmelder du dig

Det er gratis at deltage – alt du skal gøre er at tilmelde dig.

Hvis du vil med til eventet så skriv en mail til Sophie på se@twentyfour.dk.

Jo hurtigere du melder dig på jo bedre, da pladserne bliver fyldt hurtigt op. Det er først til mølle! 

Ps. hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage alligevel, så husk lige at få meldt fra, i så god tid som muligt, så din plads kan gå til en anden 🙂

OBS. Vi holder løbende øje med udviklingen af Covid-19 og følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.

Der kommer flere events snart, så stay tuned!