fb-head-tag-img

Vi søger lige nu verdens bedste projektleder/rådgiver og verdens bedste udvikler!

Vi leder hele tiden efter dygtige medarbejdere, og modtager gerne uopfrodrede ansøgninger. Søger du praktik? Så klik forbi vores praktikside.

OBS: Lige nu leder vi efter en teknisk projektleder og en verdensklasse udvikler! Se links til højre i menuen.

Bordfodbold ved html24

Job som udvikler

Søger du som frontend- eller backendudvikler? I så fald har vi brug for at du gennemfører vores jobtest. Vi har en PSD-fil liggende på html24.dk/download/jobtest.zip som du skal downloade og bruge som udgangspunkt til en lille HTML/CSS opgave. Vi regner med at du forklarer hvad du har lavet og der gives pluspoint for gode overvejelser. Udover ovenstående jobtest har vi brug for at du har følgende kompetencer som minimum.

  • HTML/CSS
  • Javascript
  • Kendskab til ét eller flere CMS’er

Hvis du søger som frontend udvikler forventer vi at du er særdeles dygtig til jQuery og HTML(5) og CSS(3) samt har dybdegående erfaring med et CMS. Søger du derimod som backend udvikler forventer vi at du er dygtig til enten .NET eller php. Alternativt Java. Herudover er det et stort plus at du har kendskab til design patterns, GitHub, system arkitektur og performance optimeret kode.

Vi ser gerne at du er uddannet som datamatiker, multimediedesigner eller har en bachelor/kandidat fra datalogi, informationsvidenskab, eller lignende studie.

Job som projektleder eller kundeansvarlig

Søger du en stilling, hvor du skal håndtere projekter og/eller kunder forventer vi at du som minimum har følgende kompetencer.

  • Uddannelse i projektledelse, IT el. kommunikation
  • Forståelse for IT projekter og kode
  • Gå-på-mod og salgsdrive
  • Overblik
  • Høj stresstærskel og god til et travlt miljø
  • Kick-ass tilgang til dit arbejde

Vi ser meget gerne at du har en længere videregående uddannelse. Gerne Cand.Merc.IT, Informationsvidenskab, Cand.IT eller lignende. Hvis du er virkelig kick-ass er din uddannelse dog ingen hindring for os.

Lidt om HTML24

HTML24 startede 1. januar 2010 som underleverandør til danske webbureauer på HTML/CSS og Javascript programmering. Efter ca. et halvt år blev den første medarbejder ansat, og 3 år efter starten er vi 16 mennesker i firmaet. I sommer 2011 introducerede vi væsentlige ændringer i forretningsgangen bag HTML24, bl.a. ved introduktion af et nyt system til administration af opgaver og fakturering. I 2011 leverede vi over 500 projekter – og arbejdede sammen med over 300 forskellige kunder i flere lande. I 2012 voksede vi yderligere og vi har i dag leveret mere end 1.000 webprojekter.

Vi er i dag – i 2014 – en virksomhed med højt humør, god frokostordning, lækker hardware og hang til bordfodbold.

På vores facebookside I love HTML, kan du se billeder af kontoret, og følge lidt med i hvad vi er for en virksomhed. Vi har også en del billeder på bloggen. Se dem her!

Sådan kommer du i betragtning

For at komme i betragtning til en stilling hos os skal du sende din ansøgning inkl. CV til job@html24.dk. Vi foretrækker dokumenter i PDF og vi ser meget gerne at du linker til f.eks. din LinkedIn og Twitter profil.

Og nå ja – så gør vi meget ud af at hygge os på kontoret, så du må forvente at vi tager ud og kører gokart eller f.eks. spiser sammen engang imellem 🙂