fb-head-tag-img

Integration – WordPress og E-Conomic

Vi har været så heldige at få muligheden for at lave en integration mellem CMS’et WordPress og ERP-systemet E-Conomic.

Efterhånden har E-Conomic vundet frem som en foretrukken platform til håndtering af bl.a. regnskab, projekter, medarbejder og lager. På samme tid er WordPress efterhånden blevet en stærk CMS-platform. Ikke kun som blogsystem, men også til håndtering af almindelige websites. Både HTML24.dk og vores engelske udgave, HTML24.net, kører WordPress. Derudover har vi leveret over 100 projekter baseret på WordPress, alene i første halvdel af 2011. Det er helt tydeligt at WordPress som CMS-platform vækster, og netop derfor er det fedt for vores kunder og samarbejdspartnere, at vi efterhånden har opbygget et godt lager af plugins og løsninger baseret på WordPress.

Og så kommer vi til sagen – WordPress og E-Conomic

Vores plugin til WordPress integrerer som udgangspunkt brugerhåndtering fra E-Conomic, med brugerhåndteringen i WordPress. Det er således muligt, med vores plugin, at styre alle brugere centralt fra E-Conomic – da de automatisk synkroniseres mellem E-Conomic og WordPress.

Og hvorfor er det så smart? Det er smart fordi, det giver brugere af E-Conomic mulighed for at have centraliseret kontrol over brugere. Men vent – der er mere! Med vores plugin, har vi mulighed for at integrere ordrehåndtering, fakturagenerering og lagerstatus – i det tilfælde at der skal køres en eller flere webshops på WordPress sitet.

Hvad gør jeg så hvis jeg skal bruge jeres integration?

Kontakt os med det samme, så tager vi en snak om præcis hvad du skal have integreret. E-Conomic har heldigvis et fornuftigt API, og da vi er 100% WordPress nørder, er det intet problem for os at specialbygge lige præcis din integration, så det virker som du ønsker.