fb-head-tag-img

Vokseværk! HTML24 søger 2 full stack PHP udviklere til udvikling i primært WordPress

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Har du erfaring med WordPress? Elsker du at knuse problemer? Så er du måske dén vi søger!

Bliv full stack udvikler hos HTML24!

Vi forestiller os at du har læst eksempelvis datamatiker, multimediedesigner eller lignende og måske har haft et studiejob indenfor PHP udvikling eller frontend. Om du har et par års erfaring fra branchen eller absolut intet, gør ikke så meget. Det vigtigste er, at du er indstillet på at arbejde med WordPress og PHP samt frontend udvikling.

Vi forventer at du har kendskab til et udvalg af følgende;

 1. PHP
 2. Content Management Systemer som WordPress, WooCommerce og Drupal
 3. Serverkonfiguration, deployment og VM-setups (Apache, Litespeed, Windows Server, Docker, Jenkins)
 4. Frontend- og web-teknologier (HTML, CSS, Sass, jQuery, Angular JS eller Node.js)

Hvad går jobbet ud på?

Du vil komme til at arbejde på projekter for alle vores kunder. Herunder bl.a. DONG Energy, Telia, Grøn Koncert og mange flere.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige udviklere, som i fællesskab leverer alt kode til vores kunder. Vi arbejder ofte under pres og skal levere forretningskritiske løsninger på rekord tid, så det er meget vigtigt du har det fint med stramme deadlines og at tænke ud af boksen når der skal løses problemer. Vi forventer du har kendskab til designmønstre, performanceoptimering, git, mobiloptimerede websites og tendenser på web.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemme, på kontoret og på alle mulige andre måder, afhængig af hvad der passer i dine studie- og arbejdsplaner.

Hvorfor skal jeg arbejde hos HTML24?

Her er lidt forskellige gode grunde

 • Super fedt arbejdsmiljø. Bare se billederne på vores Facebook (facebook.com/html24)
 • Masser af loyale fans fordi vi leverer kvalitet (Igen – se evt. vores facebook – f.eks. det her billede af en fan der dykker med vores seje t-shirt.)
 • Vi arbejder med de store og seje brands, og vi kender (og arbejder sammen med) alle de cool bureauer i Danmark.
 • Vi er pisse flinke.
 • Du får gratis medarbejderbredbånd (50 mbit!), en fed computer, en super frokostordning og mulighed for selv at styre meget af din tid.
 • Folk der har arbejdet hos HTML24 får gode jobs, hvis de skal videre i karrieren.
 • Fredagskage og onsdagsostebord (To meget gode grunde!)

Hvordan er HTML24 at arbejde hos?

Vi arbejder hårdt, men har også plads til at have det sjovt. Vi har et super godt sammenhold på kontoret og har ofte sociale arrangementer (gokart, fredagsbar, paintball og lignende). Vi tilbyder vide rammer og fleksibilitet, men vi forventer, du leverer og engagerer dig fuldt ud!

Søg jobbet!

Du er velkommen til at kontakte vores os på mail (info@html24.net) for at stille spørgsmål omkring jobbet. Du finder naturligvis også mere information om os på www.html24.dk eller på facebook.com/html24. Se også meget gerne en artikel fra en tidligere praktikant om at arbejde hos os.

Send din ansøgning til os på info@html24.net. Gerne hurtigst muligt.