fb-head-tag-img

Fra DW shop til Dynamicweb eCommerce

Skiftet fra Dynamicwebs gamle shop-modul til Dynamicweb eCommerce

Efter at have udviklet i efterhånden en måned eller to, har vi fået kodet et modul der kan konvertere fra Dynamicwebs gamle shop-modul til det mere moderne Dynamicweb eCommerce. Modulet virker bl.a. med mængdeafhængige priser, varianter og custom-fields (Specialfelter), og fungerer i øvrigt med alle de almindelige indstillinger i Dynamicweb eCommerce.

Og hvorfor skulle det så tage os flere måneder at udvikle sådan et modul? Desværre har det gamle shop-modul i Dynamicweb ikke fantastisk dokumentation, så det er svært at vide præcis hvad der er hvad i systemet. Vi har dog (med trial and error) fundet frem til hvordan alting er skruet sammen – og efter lidt ping pong med de kære folk ved Dynamicweb, er vi nået frem til et fint resultat.

Jeg kører Dynamicweb shop – hvad skal jeg gøre?

Der findes et utal af features i Dynamicweb eCommerce, som ikke er tilgængelige i det gamle Dynamicweb Shop. Hvis du er tilfreds med hvad du har, vil jeg dog ikke prøve at prakke dig noget på. Er du derimod frisk på et skift, så tag fat i os – så får vi sat vores konverteringsmodul op på din løsning så du kan skifte til Dynamicweb eCommerce ligesom dine konkurrenter 🙂