fb-head-tag-img

Bureauliga – Runde #2 overstået!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Så er runde #2 af bureauliga.dk overstået!

I dag havde alle holdende besluttet sig for at stille op med en ekstrem kampgejst. Kampene leverede virkelig mange mål og der blev virkelig gået til stålet på alle hold. Husk at passe på hinanden! 🙂

Der var flere småskader efter kampen i dag – så jeg vil opfordre alle hold til at varme en lille smule op inden de spiller – MEN fantastisk at se den super gode indstilling!

Lidt kommentarer til kampene

Hvis der skal nævnes lidt highlights fra dagens spillerunde bør følgende nok fremhæves fra kampene.

  1. Først lidt kommentarer på kampen mellem Adapt og HTML24 som jeg selv deltog i. Jeg er måske lidt farvet når jeg kommenterer på kampen, men målmanden fra Adapt leverede en fantastisk kamp. Utallige redninger og flot og roligt overblik bagfra. Han fortjener en applaus herfra!
  2. I kampen mellem Wouworld og Spot ON Marketing var det tydeligt at se at det havde hjulpet at ha’ udskiftere med i dagens kamp i modsætning til spillerunde #1 hvor Wouworld havde kørt med samme 4 mand i hele kampen. Wouworld levere både hæl og tå og en af deres spillere brillerede i særdeleshed med et flot mål. Han driblede selv i højre side – lavede en hård aflevering via banden til sig selv, hvorefter han selv afsluttede på mål – med succes. Flot!
  3. Advice havde tydeligvis oppet sig siden sidste spillerunde. I dag havde de et virkeligt velspillende hold som tryllede helt urimeligt meget. Kampen endte med svimlende 16-3 til Advice. Nogen der har været lidt på jagt efter de gode spillere i den store organisation?
  4. Den klart tætteste kamp i dag blev kampen mellem Linkfactory og Advice Digital/Eksponent/Obrigado som endte med en lille sejr til gutterne fra Gl. Kongevej (Advice Digital/Eksponent/Obrigado). Resultatet blev 8-6

Resultaterne fra spillerunde #2 blev følgende

HTML24 8 – 16 Adapt
Linkfactory 6 – 8 Advice Digital/Eksponent/Obrigado
Wouworld 12 – 6 SpotON Marketing
Pentia 3 – 16 Advice

Billeder fra bureauliga spillerunde #2

Her kommer billeder fra kampene i runde #2.