fb-head-tag-img

Bureauliga.dk – Fodbold og bureausnak

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

OBS: Runde #2 af bureauliga er spillet. Se billeder her.

For et halvt år siden stoppede jeg med at spille serie-fodbold i KB – bl.a. fordi der er så pisse travlt på arbejdet. Jeg tror ik’ jeg er den eneste i bureaubranchen der arbejder lidt for meget og har dårlig samvittighed over kun at komme ud at løbe et par gange om ugen. Hos HTML24 prøver vi at arrangere noget fælles løb en gang i mellem, men det er ekstremt svært med forskellige kalendre og hårdt pres på at levere projekter til tiden.

Alligevel har vi så nu kastet os over at få samlet en masse bureauer i København til en særlig fodbold-liga for bureauer. Mandag d. 28. oktober 2013 skød vi ligaen i gang med kampe mellem hhv. Advice Digital/Eksponent/Obrigado, Adapt, Spot ON Marketing, Advice A/S, HTML24, Pentia, Linkfactory og Wouworld.

De deltagende bureauer er beskæftiget med en god blanding af PR, kommunikation, digital og hardcore programmering. Et enkelt produkt-firma har så også sneget sig med.

Jeg er mega glad for at det har lykkedes at få stablet et arrangement på benene og forventer at få snakket både fodbold og bureau-sladder hver mandag de næste uger indtil den første sæson af bureauliga.dk er gennemført 🙂

Hvis det viser sig at fungere i denne sæson vil vi invitere flere bureauer til en sæson 2 i januar eller februar 2014.

Resultater fra første spillerunde

Pentia 8 – 11 Spot On Marketing
Linkfactory 0 – 3 HTML24
Advice 6 – 11 Advice Digital/Eksponent/Obrigado
Adapt 6 – 5 Wouworld

Lidt billeder fra første spillerunde

Spillere fra Adapt klar til kamp!
photo4

Advice A/S i blå trøjer
photo7

Spot ON Marketing i kamp mod Pentia
photo2