fb-head-tag-img

Få bedre sex med god html

Det viser sig at der er en direkte sammenhæng mellem at få kodet sit website ordentligt – og hvor god sex man får. Overraskende nok, er det helt tydeligt at kvalitet i kode giver bedre sex. Læs med!

Sex

Semantisk korrekt html = god sex

I html24 har vi altid haft en passion for særlig god html, men vi vidste ikke at der var en direkte sammenhæng mellem det arbejde vi laver – og kvaliteten af sex hos vores kunder. Vi har altid følt at vi var gode, men vi synes det kunne være sjovt at undersøge hvor stor en forskel vores arbejde egentlig gør. Derfor har vi undersøgt sammenhængen mellem god sex og kvalitets HTML. Som du vil kunne læse i et afsnit længere nede, er vores undersøgelse videnskabelig og resultaterne entydige.

Vores undersøgelse viser klart at man med et ordentligt website (Læs: Ordentlig html) får langt bedre sex – hvor kontroversielt det end er. Resultaterne taler tydeligt for sig selv, som det ses i grafen herunder.

Hvad er resultatet?

God semantisk korrekt kode giver bedre sex! Faktisk har vi undersøgt forskellige typer html, og det viser sig at klart det bedste sex opnås ved at bruge Semantisk korrekt W3C-valid XHML 1.0. Undgå for guds skyld at bruge blink tags og gammel HTML 4.01. Grafen til højre viser tydligt hvilken retning man bør gå.

Vores anbefaling til alle: Sørg for at dit website er kodet ordentligt!

Vi overvejer at lave en undersøgelse af sammenhængen mellem mængde af sex og browservalg. Følg med her på sitet, den kommer muligvis i løbet af de næste måneder. I mellemtiden kan du overveje at kontakte os, hvis du har et design eller et website der skal igennem html24-maskinen.
HTML type overfor sexkvalitet

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er foretaget med en særligt videnskabelig metode udviklet af html24, der involverer bl.a. brug af bl.a. “pure opspind”-filosofien samt reglerne for hvad man muligvis kan betegne som et tankeeksperiment. Vi vil opfordre alle, som har set disse overbevisende og yderst interessante resultater, om at kontakte os straks for at få jeres website up to date. Html24 dit website og få mere sex!