fb-head-tag-img

Aagaard talks – Project launched!

Der skydes med fiktive konfetti-kanoner og gives afsprittede high-fives, vi er live med endnu et fedt digitalt projekt ????????

På vegne af Twentyfour kan vi glædeligt annoncere, at vores fantastiske kunde ATP Ejendomme A/S har lanceret deres nye hjemmeside! En nyhed og et resultat som vi er meget stolte af! ????????Det nye website kan nu præsentere sig med et mere moderne og responsivt design, med kunden i fokus. Dertil er CMS-systemet blevet skiftet og er nu mere simpelt og brugervenligt – så fremadrettet er der en masse tid at spare, når indhold til hjemmesiden skal produceres. ????????‍????

En round of applause gives selvfølgelig også til Advice A/S som vi endnu engang har kørt parløb med og har haft stor glæde af under projektforløbet. Advice har været ansvarlige for brugeroplevelsen (UX) og designet på den nye hjemmeside, hvilket de har gjort fantastisk! ????????

Vi er virkelig stolt af hele teamet og det fede samarbejde på projektet, som vi har haft glæden af at have, med både ATP-Ejendomme og Advice!

Så, søger du enten erhvervslejemål eller bolig? Så tjek den nye hjemmeside ud ???????? https://atp-ejendomme.dk/