fb-head-tag-img

5 gode grunde til at arbejde hos HTML24

Hvordan skaber man en attraktiv arbejdsplads? Forskellige virksomheder har forskellige medarbejdere med forskellige præferencer, that’s no surprise! Det kan være en god idé at få klarlagt sort-på-hvidt hvad ens arbejdsplads kan tilbyde og hvad der bliver “forventet” af den enkelte medarbejder. Dette kan gøres på mange måder, og hos html24 er vi ikke eksperter, men vi prøver kontinuerligt i takt med firmaets udvikling at reflektere over og besvare ovenstående spørgsmål, eftersom svaret ofte ændrer sig ift. hvordan firmaet udvikler sig.

Hos html24 har vi af egen erfaring lært at glade medarbejdere er lig effektive medarbejdere 😉

Så hvilke tiltag har html24 gjort for at skabe en god arbejdsplads for vores html24 team?
Vi har sammensat 5 gode grunde til at arbejde hos HTML24 – med fokus på arbejdsmiljøet. Vi er dog altid åbne for inspirationelle kommentarer og andre brugbare fif mht. hvordan man bliver en attraktiv arbejdsplads, for som man siger – øvelse gør mester 🙂

Tip nr. 1: Gode rammer ift. sundhed

Sunde og raske medarbejdere er skønt for firmaet såvel som for den enkelte medarbejder. Kilden til ungdom, vil nogen mene, mens vi synes at vand er en essentiel og vigtig ting at stille til rådighed for html24 teamet. Brus eller uden brus for free – du vælger selv! Det er skønt og opkvikkende med en kold forfriskning lige ved hånden, selvfølgelig også for at forhindre dehydrering under den intense koncentration og awesome kodning!

Tip nr. 2: Frihed til en god pause – Aktive eller afslappende faciliteter

IMG_8253

At tilbringe en hel dag siddende på kontorstolen foran computerskærmen kan godt være en udfordring for koncentrationsevnen og dermed påvirke effektivitet og arbejdsglæde.
Fede og behagelige møbler, Bordfodbold, Playstation, Minigolf etc. Disse ting er særligt udvalgte ift. medarbejdernes ønsker. Vi prøver at skabe de bedste forhold for en god pause ved at stille forskellige redskaber til rådighed til fri afbenyttelse. Som medarbejder kan du eksempelvis tage dig en aktiv pause – “I challenge you – let the foosball battle begin!”.
Udover vores “highly adored and lifegiving” foosball-table nyder vi også godt af vores fællesareal hvor vi kan slå os ned i en behagelig sofa, med bærbaren på skødet og enten holde et lidt mere uformelt møde, besvare e-mails eller nyde en øl slash gin-tonic om fredagen efter arbejde 🙂

Tip nr. 3: Frokostordning, frisk og varieret mad

IMG_4053

Der er ikke noget så kedeligt og demotiverende som en kedelig madpakke der blev smurt i hast og jag tidligt om morgenen for derefter at blive konsumeret, ikke af lyst men af livsnødvendige årsager, en del timer efterfølgende – agurken er smattet, osten tør, og ja det bliver bare aldrig spændende! Problem solved – html24 tilbyder en frokostordning, hvor frisk, varieret og lækker mad bliver leveret lige til kontoret hver evig eneste arbejdsdag, så alle har en lækker frokost at se frem til når klokken nærmer sig 12.00.

Tip nr. 4: Fælles stand-up møde om morgenen

Hver morgen 09.15 samles hele html24 teamet i fællesarealet. Hver enkelt fortæller om dagens opgaver. Det skaber god dynamik i virksomheden at alle er informeret om hvad vi hver især foretager os. Med dette prøver vi at skabe et fælles forum hvor alle er på lige fod og ingen føler sig overset eller glemt i mængden!

Tip nr. 5: Bonusordning: Gratis og “god damn” hurtig internet!!

Vi er jo et webfirma så alle elsker internettet især ultra hurtig internetforbindelse! Så det kommer nok ikke som nogen overraskelse at vi synes det er fedt at kunne tilbyde vores medarbejdere en bonusordning som imødekommer dette behov, og giver dem god mulighed for også at have optimale forhold hjemme.

Ekstra Ekstra…

Der arrangeres personalehygge, hvor teamet udfordrer hinanden i enten gokart og paintball eller hele teamet tager ud en aften, nyder en lækker middag og giver den gas i Kbh’s natteliv!
Alt dette er med til at skabe et godt sammenhold, hvor vi også lærer hinanden at kende udover arbejde, selvom snakken dog ofte falder på awesome kodning og hvad der nu lige rører sig i den hurtigt udviklende computerverden!

IMG_3998