fb-head-tag-img

4 ting du ikke får optimeret i 2018

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Vores growth hacker og marketingansvarlige, Simon Miller, har skrevet en artikel, omhandlende fire små fejl/forseelser, som alt for mange virksomheder, desværre ikke er opmærksomme på.

Oversat fra engelsk:

“Da jeg sidder med digitale projekter dag ind og dag ud, oplever jeg desværre ofte nogle helt elementære forseelser på vores kunders tidligere websites.

Forseelser som resulterer i et langt lavere antal besøgende, antal betalende kunder og dermed lavere omsætning.

I dette skriv, fokuserer jeg udelukkende på tekniske områder, som direkte berører omsætningen. Jeg går hverken i dybden med hvorfra dit signup-banner skal flyve ind, eller hvor mange gange, og med hvilken skrifttype, du skal skrive “køb nu!”.

Dette er fejl som går mig på, for jeg bliver så ærgret, når jeg ser gode virksomheder, lave disse fejl. Inspirationen kom, efter jeg var nødsaget til at handle på et site, som havde netop problemer med flere af følgende problemer:”

Simon tager læseren i hånden, og guider læseren igennem disse følgende fire punkter, og hvorfor de er så vigtige.

Små og elementære, men alt for ofte overset:

  • Dårlig sikkerhed skræmmer kunder til konkurrenter.
  • Dine store flotte billeder, smadrer din rank på Google (lav rang hos Google = få besøgende).
  • Dit marketingbudget bliver blæst ud af proportioner.
  • Manglende eller utilstrækkelig vedligeholdelse kan have katastrofale konsekvenser.

Disse fire fejl kan potentielt koste din virksomhed kassen, så læs artiklen og find ud af hvordan du hurtigt, nemt og billigt, kan få rettet de fire fejl.

—-> https://www.linkedin.com/pulse/4-minor-mistakes-your-website-may-cost-you-fortune-miller