fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

En ny hjemmeside, med et moderne og brugervenligt design til en mindre rebranding. Stor fokus på kunderne og garanteret sikkerhed

ATP Ejendomme er en investeringsfond der ejer og driver mange store kommercielle ejendomme af forretningsrelateret årsager, primært i de store byer i Danmark. Virksomheden er et datterselskab af ATP Group, Danmarks største pensions- og forarbejdningsvirksomhed, med aktiviteter såsom pensioner, investering og administration.

På verdensplan administrere ATP Ejendomme alle direkte ejet investeringsejendomme for ATP Group.

Som en verdensomspændende institution, havde ATP Ejendomme brug for en mindre rebranding – da de følte at deres nuværende website ikke reflekterede deres professionelle og veletableret brand. Derudover ønskede de et website der var mere kundeorienteret og som tilbyder en bedre brugeroplevelse med et moderne og godt design. En af ATPs største udfordringer var at deres website ikke levede op til deres høje sikkerhedsstandarder. De ønskede at ændre dette da de vil garantere den største sikkerhed for deres kunder såvel som deres ejendomme.

ATP Ejendomme kontaktede derfor Twentyfour, for at få bygge et nyt sikkert website til at hjælpe med rebranding og sætte større fokus på brand loyalitet. ATP Ejendomme ønskede at understrege deres brand med mere moderne design og teknologi på et responsivt website.

Opgaven var at lave et nyt design af deres website, som skulle være mere moderne og med responsiv brugeroplevelse

Twentyfour startede projektet ved at gennemføre et grundigt RSP (Requirement Specification Project). En RSP hos Twentyfour er en workshop, et fysisk møde, hvor ATP Ejendomme og Twentyfour-teamet samarbejder om at lave et dokument, der tydeligt angiver ATP’s krav, forretningsmål, fremtidige mission og vision samt deres KPI’er og behov. RSP gennemføres i starten for tydeligt at kortlægge ATP Ejendommes behov, så Twentyfour kan arbejde på det mest effektive niveau, hvilket sparer tid og andre omkostninger. Dette hjælper også Twentyfour med at komme med kreative løsninger, som man måske ikke tidligere har tænkt på.

Resultaterne af RSP var en detaljeret beskrivelse af, hvordan man bedst går videre med projektet. En manual til en fælles forståelse, der sikrer, at alle, der arbejder på projektet, har en klar forståelse af problemet.

Den næste fase er RSP-processen er hvor implementeringsprocessen gennemføres. Dette kan gøres på en meget klar og effektiv måde, da alle udviklere følger det samme RSP-dokument. Implementeringsprocessen er grundlæggende kodning af hjemmesiden og designprocessen for CMS (Content Management System).

Målene som angivet i RSP var:

  • Mindre rebranding af website.
  • Et mere moderne design og backend teknologi.
  • Responsive web-design.
  • Garanti for høj sikkerhed.
  • Stort fokus på kunden i designet.
  • Skift til et mere simpelt og brugervenligt CMS for at spare tid på at producere og tilføje indhold.

 

Besøg ATP Ejendomme her!

Backend til website
Wordpress
DevOps værktøj
Docker
Andre teknologier
Vedligeholdelse af website, SSL certificate, Sikkerheds pakke, CMS
Tid
Omkring 5 måneder
Kode
203.177 linjer
Ansvarlige
Dominik, Wirawan, Anzhela

Projektet

Da målet var at implementere et mere moderne design, der ville være tiltalende for deres kunder, kom Twentyfour med løsningen at skifte deres CMS – fra Sitecore til WordPress. Dette ville give mulighed for et mere moderne design af hjemmesiden, samt en nem proces for ATP Ejendomme når man selv vil tilføje og administrere indholdet på websitet. WordPress viste sig at være den mere brugervenlige mulighed i dette tilfælde, både for ATP Ejendomme og deres brugere.

Til det overordnede design og udseende af hjemmesiden gik Twentyfour sammen med et andet agentur kaldet Advice, som har mere fokus på webdesign og brugerflow. Det skabte en fantastisk overgang for ATP Ejendomme og en meget nem rebranding-proces.

For at hjælpe ATP Ejendomme med at holde et sikkerheden, blev der indgået en vedligeholdelsesaftale med Twentyfour. Twentyfour vil til enhver tid være ansvarlig for at sikre den løsning, der leveres til ATP Ejendomme, samt holde hjemmesiden opdateret med de nyeste teknologiske opdateringer. Dette ville sikre, at løsningen altid ville være optimal og fjerne alle andre risici, som ikke-opdaterede løsninger til tider har, såsom uventet nedetid, fejl eller langsomme responstider.

Vedligeholdelsesaftalen gør Twentyfour til it-samarbejdspartner på websitet for at sikre, at alle forretningskritiske og ikke-kritiske behov til enhver tid er opfyldt.

Resultatet

Twentyfour leverede et helt nyt website til ATP Ejendomme, med backend af hjemmesiden WordPress.

Samarbejdet med Advice om at skabe det nye design til hjemmesiden var en succes. Twentyfour byggede, implementerede og kodede hjemmesiden i henhold til designmanualen fra Advice, og resultaterne er et responsivt website, understøttet af alle browsere og enheder.

Vedligeholdelsesaftalen med Twentyfour og ATP Ejendomme indeholder:

  • Hosting.
  • Opdateringsaftale.
  • SSL.
  • Sikkerhedspakke.

Twentyfours sikkerhedspakke indeholder;

  • Installation og konfigurering af sikkerheds plugins.
  • Generelt forbedret sikkerhed.
  • Reduceret risiko for at blive hacket.
  • = overordnet garanti for sikkerhed af ATP Ejendommes digitale løsninger.

Med resultaterne af RSP-workshoppen og procesmanual, stort engagement og vedholdenhed fra Twentyfour-teamet, rådgivningsteam og support fra ATP Ejendomme – så blev projektet samlet set en succes.

left-column-image
right-column-image