fb-head-tag-img
two-column-image

Bliv en del af afdelingen WMO

Vi vil gerne give muligheden for ‘learning by doing’ til en, der er sulten efter en udfordring. Her kan du få chancen for at arbejde med en række spændende tech-virksomheder i København samt nyde et 4-6 måneders udfordrende praktikforløb med adskillige marketing opgaver.

Du vil blive en del af en afdeling kaldet Winther Møller Operations (WMO), hvor vores primære funktion er at levere online marketing services for en række spændende virksomheder. Du vil blandt andet komme til at arbejde med Twentyfour (Tidl. HTML24), EasyPractice, Eatie, resOS, 24Labs og Triptale.

 

two-column-image

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, marketing, business development eller lignende. Du er rationelt tænkende og en god holdspiller – samtidig med at du kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at påtage dig ansvar eller for at blive udfordret.

Vi arbejder med en række forskellige opgaver – alle centreret omkring online marketing, content samt en struktureret tilgang til at analysere markedet. Du vil spille en vigtig rolle i teamet i løbet af dit praktikforløb – og du vil få en chance for at arbejde med forretningskritisk marketing gennem ‘learning by doing’.

Vi elsker at få belyst en situation fra alle perspektiver, hvorfor din holdning er vigtig for os! Derfor forventer vi også, at du tænker kreativt og ikke er bange for at sige din mening.

Det er vigtigt, at du besidder gode skriftlige kompetencer på enten dansk eller engelsk – eller begge sprog.

two-column-image

Vores program

Vores praktikforløb strækker sig over 3-6 måneder, er fuldtid og ulønnet. Vi tager praktikforløb utroligt seriøst, da det er vores primære ansættelsesplatform. Det betyder også, at vi forventer, at du ønsker dig en karriere inden for marketing, efter du har afsluttet dit praktikforløb. Så bare rolig – her kommer du ikke til at brygge kaffe for nogen 😉 I stedet kommer du til at sidde med reel content, rigtige ads samt arbejde med reel digital marketing.

Som marketingpraktikant vil du arbejde med følgende opgaver:

  1. Marketing strategi og eksekvering
  2. Content og copywriting
  3. SoMe
  4. Facebook & LinkedIn ads
two-column-image

Sådan søger du

Hvis du synes, at dette lyder som en interessant mulighed, må du meget gerne sende dit CV samt et kort skriv om, hvem du er, og hvorfor du ønsker at blive en del af vores team, til nh@winthermoller.dk. Du må også gerne henvende dig, hvis du har nogle spørgsmål eller har behov for yderligere information.