fb-head-tag-img
two-column-image

Lad os udvikle din hjemmeside!

Hvorfor bruge et webbureau, som os, til hjemmeside udvikling?

✓ Du sparer en masse tid og ressourcer, letter arbejdsgangen og opnår en ubesværet udviklingsproces.

 

✓ Du får god sparring med udviklere og fagfolk som har en høj ekspertise og viden relateret til bl.a. webudvikling, drift, og andre funktioner som er relevante for hjemmeside udvikling.

 

✓ Du kan slippe bekymringerne og sikre dig, at din hjemmeside bliver supporteret ved tekniske nedbrud og kontinuerligt vedligeholdt via en drifts- og vedligeholdelsesaftale.

 

✓ Du kan opnå en skræddersyet hjemmeside med dine ønskede funktioner som er udviklet og koden specifikt til dine forretningsbehov og ønsker.

 

✓ Du får en fejlfri hjemmeside, hvor alt det tekniske, funktionelle og designmæssige spiller.

Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende møde, med en af vores rådgivere, om hvordan vi kan hjælpe med udviklingen af din hjemmeside.

  Du er med fra start til slut i processen

  Sådan her er vores projektproces (specificeret ned til 3 simple trin).

  three-column-icon

  three-column-icon Kravspecifikation og påbegyndelse af dit projekt

   Den første, og nok vigtigste, del af ethvert projekt er at forstå baggrunden:

  • Hvad er formålet med projektet?
  • Hvad er din forretningsidé, plan og koncept?
  • Hvordan tænker du, at vi kan hjælpe dig bedst?

  Efter kravspecifikationen er defineret og udfyldt, udarbejder vores salgs- og rådgivningsteam et tilbud til dig. Her er hele projektet beskrevet med udgangspunkt i dine tanker og ønsker ift. projektet.

   

  Når du har bekræftet tilbuddet af projektet, vil en af vores rådgivere og udviklere udarbejde en plan for begyndelsen af dit projekt.

  three-column-icon

  three-column-icon Udviklingen af dit projekt

  Når hele planen for din kommende hjemmeside er fastlagt, vil de involverede udviklere begynde at kode og udvikle dit projekt.

   

  Undervejs i forløbet vil udviklerne holde dig opdateret i projektstyringsværktøjet, Basecamp. På den måde sikrer vi gennemsigtighed og fælles styring på projektet.

   

  I Basecamp vil du og evt. dit team, have mulighed for at følge med og kommentere på de forskellige opgaver og faser i projektforløbet indtil den afsluttende fase.

  three-column-icon

  three-column-icon Færdiggørelse og fortsat drift og vedligeholdelse af dit projekt

  Når din hjemmeside er færdigudviklet, skal dit projekt færdiggøres helt. Det betyder at du og evt. det team som har assisteret os undervejs i projektet, gennemgår hele løsningen fra top til tå, ud fra det indledende tilbud som blev bekræftet i den påbegyndende fase og ud fra eventuelle input og ændringer i Basecamp.

   

  Efter færdiggørelsen af projektet, vil vi gerne undgå at slippe dig helt og fortsætte samarbejdet via en drifts- og vedligeholdelsesaftale. Det indebærer at vi efter din hjemmeside er gået live, sørger for at alt det tekniske spiller og bliver driftet og overvåget 24/7.

  Se hvem vi bl.a. har udviklet hjemmesider til