fb-head-tag-img

Vores fodbolddrenge – Superliga here we come

Kasi-Jesper kan godt gå hjem med sine fodbold- og håndbold-drømme. Html24 stormer frem fra serie 3 i København, efter at vi har indgået sponsor-aftale med de lokale gutter fra Danmarks ældste fodboldklub, KB. Måske bliver det ikke superligaen i år – eller de næste 10 – men der bliver kæmpet igennem på fodboldholdet – og det bliver med html24 på brystet den næste sæson. Vi havde vores dygtige fotograf Simon Caspersen til at tage nogle billeder under et træningspas på KB’s anlæg, hvor holdet har sin gang.

Bolden skal i kassen!


Spillerne koncentrerer sig om at få bolden i kassen på hjørnespark!.

Vi har lavet en aftale med KB om at levere spillersæt til “vores” serie 3 hold – og så følger vi selvfølgelig med i udviklingen. Ikke mindst fordi undertegnede selv spiller på holdet. Stillingen kan findes på KBU’s website her – html24-holdet KB’s pulje i serie 3.

Der skal være plads til pjat!

Vi tager ikke altid tingene så højtideligt her i biksen – så derfor synes vi det er et godt match at få en serie 3 klub som repræsentanter. Vi satser selvfølgelig på at klubben rykker op – ligesom html24 gerne selv skulle rykke op i divisionerne 🙂

I html24 ønsker vi held og lykke til det lokale serie 3 hold, og vi gør hvad vi kan for at hjælpe til med at udstyret er i orden! Vi har endda hørt rygter om at vores venner fra Elschner International er interesserede i et sponsorat – efter at have set html24-spillerdragterne. Evt. i samarbejde med html24 – engang i fremtiden!