fb-head-tag-img

Vi har 3 nye praktikanter hos Twentyfour fra KEA og Copenhagen Business Academy

Fernando Ceres

Mød Fernando på 27 år, som er den ene af vores to nye praktikanter fra KEA. Han kommer til at være en del af vores webudviklingsteam frem til slut april. 

Hos Twentyfour (Tidl. HTML24) skal han arbejde med frontend udvikling, hvilket han har en del kendskab til. Han har arbejdet med frontend udvikling i mere end 6 år i Spanien. Dette arbejde har gjort, at Fernando er meget opmærksom på nye teknologier og metoder inden for kodning.  

Udover hans arbejde studerer han multimediedesign og kommunikation på KEA, hvilket han har gjort i snart 2 år. I hans fritid holder han meget af at dyrke en masse aktiviteter; lige fra ekstremsport til mere klassisk sport som snowboard og fodbold. 

Kevin Ta 

Kevin er 24 år gammel, og han er vores nye praktikant i vores marketingteam frem til slut maj. Hans fokus hos Twentyfour kommer til at være på markedsføringsopgaver lige fra content marketing, copywriting til SoMe indlæg og annoncer. 

Udover hans mange arbejdsopgaver hos Twentyfour, har han også to fleksible studiejobs som tjener på Restaurant Royal Garden og interview leder hos EF High School Exchange Year. 

Kevin voksede op i Brøndby Strand og er under uddannelse på Copenhagen Business Academy, hvor han studerer international handel og markedsføring. I hans fritid holder Kevin meget af at tage til fitness, spille FIFA, League of Legends og være sammen med venner, familie og hans kæreste.

Razvan Paduroiu

Razvan er den anden af vores to nye praktikanter fra KEA. Ligesom med Fernando kommer han til at være en del af vores webudviklingsteam frem til slut april. Men i stedet for at have fokus på frontend udvikling vil Razvans fokus være på backend udvikling. Her kommer han bl.a. til at arbejde med webudvikling og KOEBT integrationssystem.

Razvan er 23 år gammel, kommer fra Rumænien, og han er på hans sidste semester af professionsbacheloruddannelsen som webudvikler. Derudover har han både en datamatikeruddannelse fra KEA og et certifikat som professionel bartender. 

I hans fritid holder Razvan meget af at holde hjernen i gang – både i form at at spille spil, specielt inden for genren action-rollespil, men også ved at løse rubiks terninger, hvor han ejer flere forskellige af dem lige fra 2×2 til 7×7.