fb-head-tag-img

Vi har 3 nye kollegaer hos Twentyfour

Kristian Amdisen

Kristian skal arbejde i account managment afdelingen, han er spændt og klar på de mange facetter, stillingen tilbyder. Kristian flyttede til København for ca. to år siden fra Nordens Paris (Aalborg) i forbindelse med et start-up projekt – og senere hen for at studere international sales and marketing på Copenhagen Business Academy. Han sigter efter at blive en ”levende salgs legende” og på sigt starte sit eget. Hobbyer som fodbold, fitness, fest og kvalitetstid med familie og venner er højt rangeret og plejes ofte.

Tobias Karentius Kromann Dahl

Tobias er en af vores nye udviklere, og han er fuld af energi og nye idéer. Han voksede op i Høje Taastrup og læser nu til datamatiker på Københavns Erhversakademi – KEA. Han sætter stor pris på udendørsaktiviteter, hvilket var grunden til, han meldte sig som værnepligtig. I hans fritid kører han en fredagsbar kaldet Bar 37, og han spenderer tid med sin kæreste og tætte venner.

Jonas Sørensen

Jonas og Tobias er klassekammerater på Københavns Erhvervsakademi, KEA – begge på datamatiker-linjen. Jonas er oprindeligt fra Jylland, og han er endt med at bo i Farum, hvor han har boet med tre bofæller i snart to år. Hans interesse i webudvikling startede som ung teenager, hvor han de første mange år selv prøvede sig frem og lærte ved at lave fejl og fikse dem. Nogle år senere kunne han PHP og tog en uddannelse som web-integrator i Odense, hvor han fik et studiejob og blev introduceret til Joomla! Når han ikke giver den gas med studiet/arbejdet, holder Jonas meget af at tage til fitness, løbe på rulleskøjter eller hænge ud med sine venner.