fb-head-tag-img

Skandinaviens førende leverandør af HTML og CSS

Html24 startede som et bachelorprojekt for Bo Møller på Århus Universitet. Da virksomheden åbnede op i 2010 var der allerede en del kunder på listen, og siden er det kun gået fremad. I dag, et halvt år efter lanceringen af html24, har vi kontor i hyggelige omgivelser (Med udsigt til vandet, ja tak!) i København, med plads til de første fire ansatte.

Hvad er ambitionen?

Html24 vil være Skandinaviens førende leverandør af HTML og CSS. Vi leverer udelukkende til reklamebureauer, freelancere, webfirmaer og andre virksomheder med en vedvarende produktion af web. Html24 er således underleverandør, og arbejder ikke direkte med slutkunder. Vi har valgt denne strategi, da vi er overbevist om at mængden af misforståelser, fejl, kulturforskelle og lign. minimeres efterhånden som man kender hinanden bedre. Hele modellen for samarbejde er baseret på principperne fra Agile Software Development.

Hvordan kan html24 være Skandinaviens førende leverandør HTML og CSS?

Det er ret simpelt. Hårdt arbejde og fokus. Html24 fokuserer på HTML og CSS og du kan være sikker på at vi altid kan hjælpe dig hvis du arbejder med webprojekter og mangler teknisk assistance på frontend-delen. Vi er leverandør til nogle rigtig dygtige web- og reklamebureauer i hele Danmark, så vi får dagligt udfordringer der gør os bedre. Det er meget få virksomheder i Skandinavien der udelukkende arbejder med HTML og CSS som vi gør det i html24.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i et samarbejde, eller vil høre mere om hvad vi kan og hvad vores mål er.