fb-head-tag-img

Praktik-mulighed: Interesse for økonomi, ledelse og planlægning? Kickstart din karriere hos HTML24!

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Hvert semester giver vi 1-2 studerende mulighed for at arbejde med projektledelse og salg hos HTML24.

Nu har du muligheden!

Vil du gerne ha’ en karriere indenfor salg, ledelse eller koordinering? Så har vi drømmemuligheden til dig! Vi har allerede haft flere andre praktikanter. Se mere på vores praktikantside.

Som praktikant i projektledelse vil du fungere som assistent for vores projektleder-team. Praktik-perioden er 4 måneder og passer perfekt for studerende fra f.eks. KEA, Århus Tech, CPH Business, Niels Brock eller et andet studie med en 2-årig uddannelse med afsluttende praktik.

kontor_020-2

Hvad går praktikken ud på?

Vores nye praktikant vil bl.a. arbejde med følgende:

  • Kontakt med kunder
  • Specificering af opgaver
  • Tilbudsgivning
  • Koordinering af ressourcer og medarbejdere
  • Udarbejdelse af noter på kundemøder

Du vil arbejde tæt sammen med rådgivere/projektledere, som i fællesskab har ansvaret for driften af HTML24. Det er dit ansvar sammen med resten af gruppen at sørge for at alle leverancer leveres til tiden og med høj kvalitet. Derudover skal du sørge for at vores kunder får en fantastisk service og oplever, at vi hjælper dem videre med deres digitale udfordringer. Det vil i øvrigt være forventet at du formår at skabe en god relation til kunder samt at du kan identificere evt. nye behov hos kunderne.

Din primære arbejdsopgave er at hjælpe projektledere med de opgaver de vurderer du kan varetage. Du vil altså blive trænet i salg, ledelse, teknologi, procesoptimering, forretningsgange, drift og økonomi. HTML24 er en særdeles veldrevet forretning med mange spændende kunder som Telia, L’Oreal, Folketinget og mange flere. Disse vil du komme til at arbejde med.

Det er vigtigt du har ambitioner om at få ansvar og at være med til at udvikle HTML24 samt vores kunders forretninger. Vi forventer, du tør være med til at træffe svære beslutninger og drømmer om virkelig at kunne gøre en forskel for din arbejdsplads. I første omgang er det dog vigtigt at du er klar på at arbejde hårdt og lære fra projektlederne hos HTML24.

Dit job kræver høj arbejdsmoral, kreativitet, gode systematiseringsevner og struktur.

Hvem er HTML24?

Har du set vores praktikside ovre på html24.dk/praktik? Der forklarer vi en del. Ellers har vi også billeder på siden der fortæller om os – det eventyrlystne digitalbureau.

Send din ansøgning til os på projectmanagement@html24.dk senest den 15. september 2016.