fb-head-tag-img

Partner & udviklingschef for Twentyfour – og nu rollemodel for HCØ2020

Fotograf: Mikal Schlosser

HCØ2020; den nationale fejring af naturvidenskaben og nysgerrigheden

Sammenhængen mellem elektricitet og magnetismen var en af de helt store opdagelser, hvor H.C. Ørsted blev anerkendt som en af Danmarks førende naturvidenskabsmænd i sin tid.

Hvordan ville vores verden have set ud uden H.C Ørsteds opdagelse? Ville vi overhovedet have en smartphone i dag i år 2020? Ville vi i det hele taget have haft fokus på grøn energi i 2020? 

Det finder vi nok aldrig ud af – men en ting er sikkert: Uden opdagelsen af elektromagnetismen, ville vi ikke være lige så teknologisk fremme, som vi er i dag. 

En fremtid inden for naturvidenskabens verden

Med deltagelse af bl.a. H.K.H. Kronprins Frederik, Henrik Poulsen, Adm. direktør for Ørsted A/S og de få udvalgte ambassadører og rollemodeller, markerede man åbningen af HCØ2020.

Vi er utrolig glade for Mikkel Strunge, som både er partner & udviklingschef hos Twentyfour (Tidl. HTML24), er blevet udnævnt som rollemodel for HCØ2020.

Mikkel har selv en stor kærlighed til det naturvidenskabelige, hvor han både har en bachelor og en kandidatgrad i matematik fra Københavns Universitet. Han siger selv:

“Jeg er meget beæret over at blive udnævnt som rollemodel for HCØ2020 inden for matematikkens verden. Matematik har betydet utrolig meget for mig gennem hele mit liv. Derfor håber jeg, at jeg kan få inspireret en masse unge mennesker til at vælge en uddannelse inden for STEM-området; Science, Technology, Engineering og Mathematics.”

Mikkel skal være med til at inspirere, være forbillede og fortælle om projektets kernebudskaber for de unge. Fokuset er at kaste lys over en uddannelse inden for STEM-området, om hvad det kan lede til, og hvorfor arbejdet med teknologi og naturvidenskab er en sjov beskæftigelse – både hvis man vil være iværksætter, forsker eller noget helt tredje.