fb-head-tag-img

Opgøret med computernørd-klichéen

IMG_3010

HTML24 – Pizza-spisende og cola-drikkende Geeks?

De fleste kunder som træder ind over dørtærsklen til HTML24’s kontor bliver ofte utrolig overrasket over mangelen på pizzabakker og tomme dåse colaer. De kigger rundt med et scannende blik som siger “hvor gemmer de dem dog henne”? Stadig undrende bevæger de sig gennem kontoret og hen til mødelokalet hvor der tilbydes kaffe, te og kildevand m/u brus.

Honestly – Sådan har det heller ikke altid været!

Da HTML24 var i opstartsfasen var det ikke ualmindeligt at man greb knoglen og ringede ned til den lokale pizzamand, og bestilte “det sædvanlige” med extra ost og chili hvidløg 😉
Køleskabet bugnede med diverse dåse sodavand – og ja faxe kondi er nu en ualmindelig god sodavand! Der blev drukket sodavand i spandevis og på bordene blev der lavet dåse-tårne, så hver person selv kunne følge med i antallet af sodavand der blev konsumeret pr. dag.

Men hvad skete der så? Sodavandskøleskabet er fortid, og det “sunde” og tørstslukkende kildevand m/u brus har gjort sin entre! Men hvorfor denne drastiske ændring – “How will the geeks survive without their life-given drug?”

HTML24 anno 2011

  • Kl. 09.00 – En ny dag starter. Kaffen brygges og den første dåsesodavand knappes op – tsss. Effekten fejler aldrig. Et energy boost fylder kroppen! Hørebøfferne på, musikken pumper og fingrene flyver henover tasterne.
  • Kl. 12.00 – Ingen kedelig madpakke er medbragt. Nej! Frokosten købes nede ved den lokale pizzamand eller Superbrugsen. Nummer to dåsesodavand knappes op – tsss.
  • Kl. 14.00 – Energien daler, “I need a fix” – nummer tre knappes op. tsss.
  • Kl. 16.00 – Kun en time før fyraften. Energien er ok, men hva fa’en, det smager jo godt det der opium med brus 😉 Jeg napper da lige en ekstra så jeg kan holde gejsten på turen hjem!
  • Kl. 17.00 – fyraften!

HTML24 anno 2013:

  • Kl. 09.00 – En ny dag starter. Kaffen har fået sin renæssance, men nu med et nyt side-kick, KILDEVAND!
  • Kl. 12.00 – Frokosten er serveret. Cofoco catering firma leverer et bredt udvalg af diverse råvarer i form af salater, en dagens ret og rugbrød med forskellig pålæg.
  • Kl. 14.00 – Der indtages kildevand og kaffe, hvis ikke chefen føjer sig, og køber lidt sodavand, som hænder nu og da. Så helt “detoxet” er vi nu ikke 😉
  • Kl. 17.00 – Vi går/cykler/kører hjem,  lidt sundere og ikke nær så sukker addicted som tidligere.

Så hvad nu?…

Efter en rundspørgen på kontoret får jeg dannet mig et indtryk af hvad problemet var. Folk drak sodavand fordi det var der – en vane, en “ond” cirkel. De stod jo bare der, iskolde i køleskabet, klar til at blive knappet op og indtaget!… Overraskende nok bifaldte samtlige af html24 teamet det “sunde skift” – Kildevand og den friske og sundere frokostordning. Summa Summarum – på daglig basis lever HTML24 nok ikke længere op til den pizza-spisende og sodavands-drikkende nørdkliché!

Men en kliché er og bliver en kliché, så ja vi nyder når det hænder at dåserne knappes op, brusen fylder munden og sukkervandet indtages! Knoglen gribes, der bestilles og pizzaen ankommer til døren!!

We are still computer geeks in our guts, just more awesome and improved ones!

2872884_700b