fb-head-tag-img

En typisk ordre hos html24.dk

Du har helt sikkert på et eller andet tidspunkt tænkt: Hvordan forløber en ordre hos html24.dk? Siden du nu er så nysgerrig vil denne artikel beskrive et typisk ordreforløb hos html24.dk og samtidig give et sjældent indblik i hvordan dagligdagen udspiller sig på et lille kontor på Holmen i København.

Torsdag kl. 15.03

Vi modtager en e-mail fra en kunde der gerne vil have lavet html. Det kan vi da godt finde ud af. Snart påbegynder vi arbejdet med kodning af html og css. Dagen går hurtigt når man laver noget man interesserer sig for, så hvad der føles som 20 minutter er reelt 3 timer og der er – desværre – fyraften.

Bo er glad

Bo er glad fordi vi koder html.

Fredag kl. 11.23

Nu skal vi have koden implementeret i et CMS. At gøre dette er ligesom at hoppe i faldskærm – hvis du ikke gør det ordentligt bliver resultatet derefter. Vi har aldrig prøvet at hoppe i faldskærm ved html24.dk, men vi vil gerne prøve det.

Fredag kl. 12.12

Så er der frokost. Når man koder skal hjernen bruge brændstof. Vores erfaringer er, at en kombination af cola fra Netto (sukkerfri selvfølgelig – man skal være sund), pastasalat fra Lagkagehuset, et æble fra Irma og en mintpastil fra kiosken udgør det bedste brændstof. Vi bruger lang tid på at købe ind hos html24.dk.

Druer

Her spiser vi. Frugterne er ægte.

Fredag kl. 15.02

Succes! Ordren sendes af sted, vi fyrer en konfettikanon af og drikker champagne for at fejre endnu en succesfuld leverance af semantisk korrekt, pixelperfect og valid html.