fb-head-tag-img

Apps er godt, apps er sundt, apps skal dyrkes året rundt!

”Sig mig engang html24, har i drukket af natpotten?” tænker du nok og vi ved godt hvorfor. – Og ja, du har ret, men det er ikke en slåfejl, der skal stå apps og ikke sex (selvom det udsagn sørme også er sandt).

Det skal også tilføjes, at det ene bestemt ikke udelukker det andet, tværtimod. Særligt folk, der er den heldige indehaver af en Iphone har mere sex end brugerene af Blackberry eller Android.

Hvorfor alt den snak om apps?

Salget af smartphones stiger støt og det antages, at i 2012 genereres der mere internetrafik over mobilen end via desktops og det bekræfter jo, at vi bruger de muligheder nutidens mobiltelefon udbyder. I Apples App Store er der siden 2008 blevet downloaded apps mere end 10 milliader gange og hvorfor ikke få udvilket en app, der kan tage sin bid af kagen?

Ikke for, at fjerne de dollartegn fra dine ellers kønne øjene, men der er lige et par enkelte ting du skal have med i dine overvejelser inden du kaster dig hovedkulds ud i app-universet. – Dem har vi selvfølgelig listet op for dig 🙂

Nå, hvad er det så jeg skal vide?!

Du skal ikke bare få udvilket en app for apps skyld, men det er vigtigt at være opmærsom på din målgruppe og deres vaner. Herunder indgår overvejelserne om det skal være til Iphone eller Android og vigtigst af alt selvfølgelig om din målgruppe overhovedet vil være interesseret i en app.

Dit produkt har med garanti en eller flere konkurrenter, eller blot produkter der ligner dit og hvis de allerede har en app så se at komme igang – med at smugkigge! Man kan altid lære af andres fejl og mangler og hvorfor ikke også når det handler om apps? Læs kommentarer og anmeldelser af apps med funktioner du kunne tænke dig, at din egen app skal have, så sikrer du dig, at din app ihvertfald ikke går ned på udstyret 😉

En mindre detalje, men dog stadig utrolig vigtig er, at designet skal kunne tiltes, ihvertfald når der er tale apps til Iphone.

En applikation er aldrig færdigudvuklet, husk det! Når den først er udgivet, vil der komme komentarer fra brugerne og det giver stof til eftertanke og muligheder for opdatering af app’en. For at holde din app interessant for din målgruppe, så tag deres kritik til dig, og vend den til din styrke.

Hvis du ikke har mulighed for at udvikle din applikation selv, er det selvfølgelig muligt, at få den produceret hos en ekstern og her skal du være opmærksom på, at der submittes i din virksomheds navn.

Men det lyder jo vældig spændende, men sig mig engang HTML24, kan i overhovedet producere apps? JA, det kan vi! Også i den grad, vi er faktisk ret seje til det hvis vi selv skal sige det! Senest har vi lavet en app for Livets Køkken i samarbejde med reklamebureauet Enten Eller, som har udviklet designet.

Hvordan får jeg så en app??

Vi har netop åbnet en søstervirksomhed, som beskæftiger sig med app-udvikling. Du kan finde information om det hele på app24.dk eller du kan ringe til os med det samme på 4241 6160.

Vi svarer også på mails på info@app24.dk.

Bonus info til det mandlige mobilfolk:Kvinder flirter mere over mobilen