fb-head-tag-img

Mød: Lise Steensgaard

Mød vores nye Kommunikationsrådgiver i Twentyfour, Lise.

Lise skal arbejde strategisk med kommunikationsplanlægningen og -udførelsen, og med hendes særlige ekspertise i at skabe en rød tråd i formidlingen i og omkring en virksomhed, er det noget, vi glæder os meget til i Twentyfour!

Når Lise skal beskrive sig selv med tre ord, siger hun:
Altid at være dig selv. Stærkt inspireret af teologen og filosoffen Søren Kierkegaard “Thi det Store er ikke at være Dette eller Hiint; men at være sig selv, og dette kan ethvert Menneske, naar han vil det – og Lises skønne personlighed skinner igennem! Og så undrer det ingen af os i teamet, at Lise refererer til en filosof og står klar med et skarpt citat.

Og vi bliver selvfølgelig også lige nødt til at runde den lille hest på billedet.

Og nej, det er ikke den (ellers søde) legetøjshest, der er Lises yndlingsting. Derimod er det hendes rigtige hest, som hun tilbringer tid med så ofte som muligt; på ryggen igennem Dyrehaven, i stalden eller på ridebanen til en omgang dressurtræning.

Lise blev uddannet bachelor i engelsk & kommunikation fra Handelshøjskolen i Århus  tilbage i 2004, og har siden taget diverse masterfag fra Danmarks medie & journalisthøjskole (Journalistisk tekstproduktion samt Strategisk Kommunikation) i perioden 2009-2011. Herefter har Lise erhvervet sig +15 års erfaring som kommunikationskonsulent og -rådgiver i mellemstore og internationale virksomheder, planlægning og udførelse af kommunikationsstrategi og -kampagner, udarbejdelse af intranetplatforme og indhold, produktion af artikler og nyheder mv. Nu glæder vi os meget til at få hendes kloge øjne, ører og tanker på vores processer i Twentyfour.

På Lises fridage vil du typisk kunne finde hende i selskab med sin familie; hendes mand og deres 3 børn – helst ude i naturen, uden teknologi og hvor der er højt til himlen og plads til at være aktive sammen. Det kunne være en lang cykeltur, som ender med en god frokost eller en stor is et sted, en gåtur i skoven med tid til nogle gode snakke eller en udflugt til et historisk sted, hvor store som små bliver klogere på eks. Danmarks historie.

Velkommen til teamet, Lise.